- Trästocks.


Erkänn att de e coolt?! det finns "husvagnsbilar" :]!

Hejsan, idag har jag haft träning och varit på trästocks med jaana och emelie
. Det började regna åsså var det bara skrikmusik (som jag veerkligen inte gillar) Så jag tror jag har fått tinnitus(stavning) :( Men hoppas på att jag inte fick det! Haha, sen gick vi till nån spåtant som amanda och sandra tipsade om. Det va värsta coolt!
Du är en sådan som är mycke i stor grupp passar in nästan överallt och du är uppmärksam på alla i din omgivning. Det är en mycket bra erfarenhet, och redan nu när du är så ung. Du skulle kunna vara chef på ett företag och styra och ställa utan att någon blir sur över det. Men man behöver inte hela tiden vara i grupp, man kan också försöka gå själv. För på så sätt kan du komma längre för du utvecklas inte i grupp utan på egenhand. Testa, de e aldrig fel!
typ så sa hon om mig. Det va läskigt att det typ är sant:$ Jag vill alltid vara i grupp på 2-4 st för jag känner mig tryggast så, jag vågar aldrig gå själv och försöka utvecklas på det sättet hehe.
Men nu ska jag ta och lägga mig, och på dan "idag" ska jag fara till byske och sova i husvagn sen har jag träningsläger där tillsammans med laget.
Pusishej:*

Kommentarer
Postat av: alexandra - VADFANSKAJAGHETA.SE

God natt hoppas du sover gott :) <3

2010-07-23 @ 00:44:30
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: Cassandra Lindroth

coolt :D gott! åh

2010-07-23 @ 15:33:19
URL: http://cassandralindroth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0